Aqui podeu llegir com ha anat evolucionant la web des dels seus inicis fins ara.

Creada una tarda d'abril del 2000:

    dilluns, 10d'abril del 2000

Continuada al dia següent; i per primera vegada exposada a la web, la pàgina inicial... per temes legals

    dimarts 11 d'abril del 2000

I el dia següent, per variar; revisada, "optimitzada" depurada i refinada:

    dimecres, 12 d'abril del 2000

EI!!!!, i el dilluns, 8 de maig del 2000, l'hi he posat quatre "pijadetes", i proves que per que quedi millor.

Avui, m'hi he passat una bona estoneta, només posant quatre links, i fent la macro...

    dimecres, 31 de maig del 2000

Al 7 de Juny, del 2000 (com fins ara...) m'hi he tornat a trencar una mica el cap, però de moment no trobo la clau de l'èxit... i és que tampoc pot ser tan difícil de guardar un gràfic a baixa qualitat per que ocupi poc... bromes apart, avui he fet com "neteja virtual" dels arxius .htm que tenia, i hi he afegit "dibuixets" a més, d'organitzar-la per tal de tenir-ho tot més accessible.

La pàgina ha estat penjada a terra, (www.terra.es/personal2/lechucky) i tot buscant per internet l'altre dia hi vaig fer un "accesso directo" des de http://go.to/forn que redirecciona cap al latinmail... però el futur de la web, és a www.altecom.es/users/jorba D'on espero que ben aviat estigui penjada.

9 de juny del 2000 la web completament operativa i penjada de l'altecom!!! tot un repte, ara només faltaria posar-hi seccions interessants... o més interessants (tot depèn de com s'ho miri) però encara tinc problemes amb els comptadors, No es pot tenir tot en aquesta vida.

Juny del 2000 (entre el 9 i el 22): nou url: www.manresa.net/~jorba on allà els comptadors si que van! a més està vinculada amb la ciutat.

22 de juny del 2000: es nota que tinc la tira d'exàmens, ja que no puc estar massa per la web, tot hi això, he tornat a revisar les "10 raons" (faltes) i alguna que altra xurrada a la de "money" de totes maneres, qui sap quan estarà exposada a internet aquesta nova versió...

17 de juliol del 2000: addició de comptadors a les pàgines sense macros  i poca cosa més.

25 d'agost del 2000: m'he adonat que només funcionen alguns dels comptadors... per això els estic repassant i canviant a tots de manera que acabant funcionant, a més, he afegit la pàgina de comandes, i actualitzat la pàgina dels preus.

29 de desembre del 2000: corregides les faltes de les 2 pàgines inicials, encara que ningú les visiti, doncs tothom té macros. (cosa que m'alegra!)

17 d'agost del 2001: Avui he retocat una mica la pàgina inicial, ja que al tenir ara scipts per tot arreu, em fa por que hi haigi més gent que arribi aqui, si no, millor que millor!

22 de febrer de 2005: Com es nota que la pàgina "retro" es una sub web de la principal, doncs segons això, feia quatre anys gairebé que no passava per aquí, de tota manera, avui he estat canviant quatre cosetes, així com treient els enllaços a emails que hi podria haver de manera que s'eviti que hi hagi lamers que agafin la adreça per enviar spam... tant és així, que ara per contactar via web, només es pot fer pel formulari, o transcrivint el mail manualment al programa de correu. Ah, i de passada he aprofitat per corregir algunes de les faltes que té aquesta pàgina... terrible!

 

Tornar

Forn Jorba  Els nostres Productes  Propietats dels Productes  Pa alemany  Preus   Mapa de la web  About
Qui som  La nostra filosofia  Origens  Actualitat  10 raons  Els millors links