La web Oficial del Forn Jorba

Forn Jorba Ús una empresa que sobretot valora la qualitat dels seus productes, i que tÚ cura de tota l'elaboraciˇ del pa, des de l'inici fins al final, amb un agradable ambient de treball, que cuida fins a l'˙ltim detall els seus clients (si hi ha algun problema, no dubteu a comunicar-nos-ho per tal de millorar els nostres serveis). De totes maneres, aquesta pÓgina web, de moment, aspira a ser un recull de tot tipus d'informacions relacionades amb el forn. D'una o altra manera, per tant, estigueu-ne a l'aguait, que tot sovint hi ha noves "seccions" a les quals anirem fent lloc a poc a poc, tot intentant treure el mÓxim partit de les noves tecnologies per informar els nostres clients i donar serveis que, altrament, amb tota probabilitat, no es podrien oferir.

La pÓgina web, intenta acostar encara mÚs les relacions entre nosaltres i vosaltres. Per tant, estarem agra´ts de rebre qualsevol queixa, o simplement observacions referents a la pÓgina web, o al forn en general, el "feed  back" que en diuen les grans empreses.

Per cert, nosaltres fem sobretot pa integral i aliments sans dins del mˇn de la fleca. TambÚ es fan pans especials per a persones amb intolerÓncies al blat, a la sal, o a altres aliments. Per a qualsevol dubte o suggeriment, no dubteu a escriure'ns o a connectar amb nosaltres, que estem oberts a noves propostes.

Si necessites un tipus de pa especial, fes-nos-ho saber.

Moltes grÓcies per la vostra visita, la vostra atenciˇ i bon viatge!

Contacti amb nosaltres

 

Forn Jorba  Els nostres Productes  Propietats dels Productes  Pa alemany  Preus   Mapa de la web  About
Qui som  La nostra filosofia  Origens  Actualitat  10 raons  Els millors links